Σειρά Καλλυντικών “Olivka”

Η σειρά καλλυντικών “Olivka” είναι η σειρά καλλυντικών της PhysisCare με βάση το ελληνικό βιολογικό λάδι ελιάς και εκχυλίσματα φυτικών συστατικών με ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο. Στη σειρά καλλυντικών “Olivka” έχουμε συνδυάσει το βιολογικό λάδι ελιάς με τα κατάλληλα φυτικά, ενεργά συστατικά για κάθε σημείο του σώματός σας, ώστε να έχετε όλα τα προνόμια της φύσης σε μία σειρά καλλυντικών. Όλη η σειρά “Olivka” παρασκευάζεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διατίθεται σε συσκευασίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας, ώστε να αποτελέσουν ένα στολίδι για το σπίτι σας και ένα όμορφο δώρο προς τους αγαπημένους σας.

Γιατί Ελαιόλαδο;

Το ελαιόλαδο, αυθεντικό προϊόν της Ελληνικής γης, είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τις καλλυντικές του ιδιότητες. Υπάρχουν αναφορές στον Όμηρο, τον Αριστοφάνη και αλλού ότι οι γυναίκες στην Αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιούσαν το λάδι ελιάς κατευθείαν στα μαλλιά και το σώμα για να τους προσδώσει λάμψη και υγεία. Ο Ιπποκράτης, πατέρας της ιατρικής, το ονόμαζε «μέγα θεραπευτικό» και το χρησιμοποιούσε για να ιάσει δερματικές παθήσεις.

Στη συνέχεια και με τη συνδρομή της επιστημονικής έρευνας αποδείχθηκε η σοφία που κρυβόταν στη χρήση του ελαιολάδου ως καλλυντικό. Βιταμίνες Α, Ε, D και πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχονται σε αφθονία στο ελαιόλαδο έχουν πλέον αποδεδειγμένα ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. H βιταμίνη E, ειδικά, αποκαλείται η «βιταμίνη της Ομορφιάς», χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική της δράση. Επίσης, εμποδίζει την απώλεια νερού μέσω της επιδερμίδας, προστατεύοντας από την ξηρότητα και χαρίζοντας ενυδάτωση.